Baun & Co.

Baun & Co. er en konsulentvirksomhed der interesserer sig for at hjælpe og inspirere mennesker og virksomheder til at tjene et højere formål bedre.

Hjertet bag Baun & Co. er en klar overbevisning om, at de bedste resultater skabes når mennesker og virksomheder tjener et højere formål. Det er hverken religion, ideologi eller holdning, ideén er baseret på indgående studier.

Derfor er Meningen med Baun & Co. at inspirere og hjælpe mennesker og virksomheder til at tjene et højere formål bedst muligt, og dermed skabe de bedste resultater for mennesker, virksomheden og verden omkring.

Baun & Co er et produkt af stærk vilje og ren nysgerrighed. Som en anden Management Marco Polo undersøgte indehaveren Daniel hvordan man driver og udvikler forretning der ville meget mere en bare at tjene penge. Udkommet blev bogen Heartcore Business – om at gøre et godt, ved at gøre godt.

Ud over at agere forlag og sælge bogen ‘Heartcore Business’ tilbyder Baun & Co. inspirerende foredrag, spændende workshops og udviklende processer. Alt sammen er bundet op på at ville inspirere og hjælpe virksomheder til at tjene et højere formål bedre.

Daniel Baun har arbejdet med ledelse, forretningsudvikling, organisationsudvikling, entrepreneurship og intrapreneurship i både private virksomeder, en NGO og det midt imellem.

se mere på www.baun.co og www. heartcore-business.com

INFORMATION
Baun & CO.
Daniel Baun
Vestergade 49 B
8000 Aarhus C

T: +45 21771395
E: daniel@baun.co

www.baun.co
www. heartcore-business.com