Sidsel Slej

Jeg er uddannet cand. it. fra Århus Universitet. Min uddannelse består i en BA i historie og en overbygning i informationsteknologi, multimedia. Jeg har siden 2005 været selvstændig og er specialiseret inden for grafisk tilrettelæggelse, projektstyring og layout af især undervisningsmaterialer.

Jeg arbejder primært med at udarbejde formidlingsstrategier samt den grafiske linje for større publikationer.

Jeg har løbende kontakt til og sparrer med de forskellige samarbejdspartnere i projekterne; forfattere, tegnere, nodesættere og jeg varetager desuden tilbagemelding til redaktionen.

Målet er at slutprodukterne visuelt og formidlingsmæssigt matcher målgrupperne. Jeg elsker især, og har mange års erfaring med, at udvikle spændende og fantasifulde layouts til målgrupperne børn og unge.

Desuden er jeg forfatter til Sanddrømmeren og Runemagikeren, fantasyromaner for unge, der tager udgangspunkt i den nordiske mytologi.

INFORMATION
Sidsel Slej
Vestergade 49B
8000 Aarhus C

sidselkatrineslej@gmail.com
www.sidselkatrineslej.com


Det betyder ikke noget, at Fréas drømme tit bliver til virkelighed, siger hendes mor, men da en jætte bryder ind om natten og angriber dem, må moren indrømme, at de ikke er som andre mennesker. Langt fra. Fréa er en valkyrie, og vølven har spået, at Fréa skal blive den mægtigste sanddrømmer nogensinde — en valkyrie, der kan se fremtiden i sine drømme. Fréa må tage til Asgård for at blive oplært som valkyrie og bo blandt de gamle, nordiske guder. Her begynder en uventet rejse, hvor hun knytter stærke venskaber og oplever en spirende kærlighed. Men uhyggelige drømme om is, blod og en brændende himmel hjemsøger Fréa. Er det en sanddrøm? Og kan hun forhindre det i at ske?

Sanddrømmeren

Det betyder ikke noget, at Fréas drømme tit bliver til virkelighed, siger hendes mor, men da en jætte bryder ind om natten og angriber dem, må moren indrømme, at de ikke er som andre mennesker. Langt fra.

Fréa er en valkyrie, og vølven har spået, at Fréa skal blive den mægtigste sanddrømmer nogensinde - en valkyrie, der kan se fremtiden i sine drømme.  


Fréa må tage til Asgård for at blive oplært som valkyrie og bo blandt de gamle, nordiske guder. Her begynder en uventet rejse, hvor hun knytter stærke venskaber og oplever en spirende kærlighed. Men uhyggelige drømme om is, blod og en brændende himmel hjemsøger Fréa. Er det en sanddrøm? Og kan hun forhindre det i at ske?   
Bogen byder på en blanding af kærlighed og spænding i et fantasy-univers med et nordisk twist.   
Sidsel Katrine Slej har en kandidatgrad i historie og multimedier. Hun bor i Århus medsin mand og to børn. 

Runemagikeren

Sanddrømmeren, Fréa, er tilbage i denne spændende opfølger til den første bog om pigen, der kan se ind i fremtiden.

Da Fréa kommer til Asgård for at begynde sin oplæring som valkyrie, finder hun hurtigt ud af, at det ikke er alt, hun er god til. Men Fréa har på den anden side nogle helt specielle evner. Hun er sanddrømmer og kan se fremtiden i drømme, og så mener Asgårds mest berømt vølve også, at Fréa kan lære at tøjle runernes magi.
Det er ikke kun Fréas forlovede, den mystiske Magne, der er interesseret i den smukke valkyrie, og snart får Fréa brug for alle sine evner, da nogen lykkes med at forgifte ungdommens æbler. Ondskaben rører på sig, og der snakkes i krogene om, at Fréas forlovede spiller en rolle i de ulykkelige begivenheder.