Digital markedsføring der skaber værdi på bundlinjen

Jeg hedder Rasmus og driver min virksomhed TrueNorth. Her hjælper jeg både små og store virksomheder, igennem digital markedsføring, med at nå forretningsmæssige målsætninger der skaber værdi på bundlinjen. Min ekspertise er at udnytte sociale medier i kombination med email markedsføring, til at automatisere levering af yderst relevante budskaber i relation med data fra brugeres specifikke adfærds- og handlemønstre. Jeg tror på at de bedste valg træffes ud fra et datadrevet perspektiv. Det tager gætteriet ud af indsatsen og skaber en høj grad af transparrens, i forhold til effekt, hvad der fungerer og hvorfor det fungerer. Den viden benytter jeg når jeg arbejder med annoncering på sociale medier, til at optimere målgrupper eller splitteste budskaber og billedemateriale. Jeg udnytter også dataen til at indsamle viden omkring brugernes adfærd, der giver særdeles effektive muligheder for at genaktivere brugerne igen med et budskab der sættes i direkte relation med et kendt handlemønster. Jeg arbejder med indsnævring af målgrupper og finder det fundamentalt at identificere virksomhedens lavest hængende frugter og sammenholde disse med relevante touchpoints der leder brugere tættere på konvertering. 

Mit mål er at de virksomheder og organisationer jeg arbejder sammen med, får et klart billede af aktiviteternes forretningsværdi og derved også vinder mandat til at træffe bedre datadrevne beslutninger, i den overordnede marketing strategi. 

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om digital markedsføring i din virksomhed og lad os sammen opridse potentialet i et samarbejde.

Kontakt:
Rasmus Bach
+45 42 45 43 26
rasmus@truenorth.digital
truenorth.digital