Eva Ehler /www.ivimedia.dk

Har du brug for en grafiker der kan trylle for dig? Med dine ønsker i centrum, leverer jeg kreative og funktionelle løsninger inden for grafik, illustration, webdesign, webshopdesign eller undervisning.

Nøgleord
Grafisk opsætning // Illustration // Brochurer // Magasiner // Responsive Websites // Infografikker // Undervisning i Adobepakken // Undervisningsmateriale

Baggrund
Jeg har baggrund som designer inden for visuel kommunikation, samt en uddannelse som lærer og har læst en fleksibel master i IKT og læring samt digitale medier. Jeg har over 10 års erfaring med grafisk design og har undervist i Adobe pakken igennem flere år for bla. Softworld.

For referencer se mit website www.ivimedia.dk 

Kundeudtalelse:
http://ivimedia.dk/udtalelser/

Malene lyngesen grønne, Journalist og Marketin konsulent, Symetri Group
En kreativ grafiker med fingeren på pulsen. Hos Symetri, som leverer komplekse IT løsninger til designvirksomheder i hele Norden og England, har vi et tæt samarbejde med Ivimedia omkring vores grafiske udtryk på både web og tryksager. Samarbejdet, der bygger på flere års tæt relation, har resulteret i en konsekvent og up-to-date designprofil, som slår igennem på alt vores materiale, som har været igennem Ivimedia’s kyndige hænder. Naturligvis med baggrund i den designmanual, som vi hos Symetri, Addnode Group har som grafisk guide.

Opgaverne løses professionelt. Hos Ivimedia har vi hentet hjælp til udformning af fx websites, annoncer, bannere, brochurer, ikoner, pc baggrunde, hele messestande og roll ups, samt kursuskataloger og postkort. Symetri består af flere business units. Et af disse units er Project Services som bl.a. tilbyder apps til en enklere arbejdsproces i byggeindustrien, kaldet BIMeye. I forbindelse med lanceringen af BIMeye.com havde vi stor nytte af Ivimedia, som har en stor del af æren for, hvordan sitet endte med at se ud, både med henblik på det grafiske udtryk, men også hvad angår funktionaliteten og navigering på siden. Som person er Eva Ehler god til at lytte, og ud fra de dessiner, som vi kommunikerer, fanger hun let ideen og udformer en række gode forslag, som vi i fællesskab retter til, indtil vi når det ønskede resultat. Eva Ehler er idérig, kreativ og forholder sig på den gode måde kritisk til opgaverne. Med den rette information til stede, formår hun at løfte opgaverne, så profileringen får den kant, der skal til for at skabe en forskel i kommunikationen til markedet i dag og det bliver professionelt, innovativt og fremtidsorienteret.

Information:
Eva Ehler
Vestergade 49B
8000 Aarhus C

eva@ivimedia.dk
www.ivimedia.dk


Elsk din krise - Robert Rolfsted

 

Forlaget unicorn

 

Ididakt - logo

 

Lille Gub - Dorte Lytje

 

Sommerlandet-Tulipan Teateret

 

Illustration til bog

 

Børnebog

 

Gin Heroes - website

 

it medier og lÆring - magasin

 

virkelyst

 

Website - Unicorn Forlag