Henriette Dupont

Grafisk håndværker med passion for produktion

Jeg er typen, der kan tage en designlinje og få den til at spille 100% sammen med en virksomheds DNA – på lang sigt. Den eksterne in-house grafiker, der sætter pris på gode, faste og langvarige samarbejdsrelationer. Jeg brænder for produktionen og sætter en ære i at opretholde kvaliteten på den lange bane. For én ting er at få skabt en unik visuel identitet og den mest kreative branding. Noget helt andet er at få den identitet til at fungere på længere sigt over den samlede vifte af visuel kommunikation.

Når den visuelle identitet skal overdrages til en, der kan sikre at den røde tråd opretholdes. Det er dér jeg trives, og hvor min erfaring er guld værd. Lige der hvor det kreative udtryk skal sættes på formel, så det fungerer igen og igen. I foldere, annoncer, brochurer, kataloger, elektroniske bannere, messemateriale, plakater og præsentationer.

Med mit øje for detaljen og mit blik for de store linjer hjælper jeg kunder og samarbejdspartnere med at sikre den altafgørende røde tråd. Hos mig finder du en sikker hånd og en sparringspartner, der sætter en ære i optimale og holdbare grafiske løsninger. 

Henriette Dupont Graphic
Vestergade 49B
8000 Aarhus C

Tlf.: 22835516
mail@henriettedupont.dk
www.henriettedupont.dk