Erhvervspsykologisk Rådgivning
Ledelsesudvikling, (virtuelt) team samarbejde samt individuel karriere- og stresscoaching mm.  Mine ydelser dækker en bred vifte, men for dem alle gælder det samme løfte om kvalitet, engagement og langvarig effekt. Afgørende for mit arbejde er, at jeg arbejder på tværs af industrier, fagområder og organisatoriske niveauer. Naturligt for mig er, at kvaliteten skal være virkelig høj i det arbejde, jeg laver.  

Jeg er en erfaren psykolog, autoriseret af Dansk Psykolog Forening & Ph.D. indenfor mindset og ledelse af virtuelt samarbejde. Fagligt udvikler jeg mig løbende. Jeg deltager i de bedste kurser indenfor hjerneforskning, præstations- og stressforskning samt lærings- og kognitive forandringsmetoder. Jeg har erfaret, hvordan vi med fordel kan blive bevidste om hjernens spilleregler, når vi arbejder, kommunikerer og udvikler os. Det er min ambition at formidle denne viden på en forståelig, praktisk og anvendelig måde for alle.

Det er vigtigt for mig at levere noget helt særligt. Igennem de senere år har jeg færdiggjort min Ph.D. og har i den forbindelse etableret mit eget erhvervspsykologiske firma Lindekilde & Partners. 

"Partners" refererer her til konkrete & dygtige samarbejdspartnere såsom Matzau Erhvervspsykologer; Lead+; C3 & Marselisborg. Mit samarbejde betyder meget for min løbende dygtiggørelse samt inspiration til at møde kunderne og klienternes behov bedst muligt.

Er du nysgerrig er du meget velkommen til at kontakte mig på email:

 rikke@lindekilde.nu 

eller gå ind på min hjemmeside: 

www.lindekilde.nu 

Du kan også ringe til mig på tlf: 

+45 28-890616

Ser frem til at høre fra dig.
Mange hilsner Rikke Lindekilde.