Back to All Events

SPICE GIRLS MANIA

  • LYNfabrikken Vestergade 49B 8000 Denmark (map)

If you wanna be my lover, you gotta get with my friends!

For en hel generation står Spice Girls som det ultimative billede på 90'ernes barndom med mavekorte bluser og tårnhøje plateausko.

Det er ingen hemmelighed, at Spice Girls var et dybt kommercielt popfænomen. Men gruppen stod samtidig også for Girl Power og venindesammenhold og fik millioner af purunge fans verden over til at mødes om at imitere gruppen. 

Få genopfrisket lyserøde minder og blive klogere på, hvorfor Spice Girls blev så populære blandt de alleryngste musiklyttere, når ekstern lektor i musikvidenskab Elise Ligaard går tæt på fænomenet. Elise Ligaard har skrevet speciale om Spice Girls på Kunst- og Kulturvidenskab på Københavns Universitet og er klar til at give dig en tur ned ad en krydret memory lane.

Now don't go wasting my precious time. Get your act together we could be just fine...

Pris: 100 kr. inkl. Pepsi

Mere info: https://www.facebook.com/events/571215116397403/

Earlier Event: March 5
Marbling workshop Tekstil