Back to All Events

MORFORTÆLLINGER: Maja Lucas, Line Jensen & Signe Parkins

Center for Fiktionalitetsstudier (AU) inviterer dig (og din mor!) til en vidunderlig aften i fiktionens og moderskabtes tegn. Vi skal snakke om, hvordan tabuer kan udfoldes gennem fiktion og stadig få virkelige konsekvenser. De tre oplægsholdere: Maja Lucas, Line Jensen og Signe Parkins har alle skrevet/tegnet fortællinger om livet som mor og ladet de uskønne, egoistiske eller sygelige tanker få taletid. Hvad enten bøgerne skal læses biografisk eller ej, bliver det uundgåeligt personligt for læseren, der får mulighed for at genkende sig selv som barn, forælder eller ægtefælle. Og det kan både give anledning til ondt i maven eller dyb lettelse.

Moderskabet har fået en ny fortælling både inden- og udenfor litteraturen. Hør forfatternes egne tanker om vigtigheden af deres morfortællinger, og hvilke tanker de gør sig om blandingen af det personlige og det fiktionaliserede i deres arbejde.

Program:
19.00 - 19.20: Introduktion - Michelle Sondrup fra Fiktionalitetsstudier
19.25 - 19.55: Line Jensen: Hver dag starter det forfra (2017)
20.00 - 20.30: Maja Lucas: Mor. En historie om blodet (2016)
20.35 - 21.05: Signe Parkins: NOGET SORT (2015); Signe Parkins & Drawings (2015)

Eventet er gratis og der vil være mulighed for at købe kaffe/sodavand/øl i LYNfabrikkens bar.

Vi kan på det varmeste anbefale at kigge på de ovenstående udgivelser, men det er på ingen måde nødvendigt for at deltage i eventet.

Der vil være mulighed for at købe bøger af forfatterne efter eventet.

Billede:
@signeparkins 19. oktober 2017

Earlier Event: November 16
MADE: Festive Edition
Later Event: December 15
LIPS PÅ LYN