Back to All Events

Tegneklubben #7

Velkommen til Tegneklubbens kom-og-tegn event nummer 7! (English below)

Tegneklubben er et samlingssted for kreative og tegneinteresserede mennesker i Aarhus, som ønsker at møde ligesindede, blive inspireret og smittet med god tegnenergi. Lokationen skifter fra gang til gang, men konceptet er det samme: kom og tegn!

Tegneklubben er startet af illustrator Puk Ewdokia og kreativ iværksætter Rebecca Ross, med ønsket om at skabe et inspirerende og uformelt mødested, hvor man kan komme som etableret kunstner, nyudklækket tegner og alt derimellem. Her findes ikke noget rigtigt eller forkert, gode eller dårlige tegninger; har du ligesom os lyst til at tage et par timer ud af kalenderen, og få dig en velfortjent tegnepause, så kom forbi og del din begejstring og fordyb dig i tegningens univers, samtidig med at du nyder og udforsker byens forskellige, kreative oaser.

Denne gang foregår eventet på Lynfabrikken i Vestergade; et af de helt store mødesteder for byens iværksættere. Her finder du både en hel etage med kontorpladser, hvor mange forskellige virksomheder har deres daglige gang, samt en café, som altid er fyldt med en god og kreativ arbejdsstemning. Her kommer folk og holder små møder over en kop kaffe, eller sidder med deres bærbare og arbejder. Har man brug for en lille pause, kan man også gå op på tagterassen og nyde synet over byens tage. Derudover afholder Lynfabrikken forskellige arrangementer, såsom lyrikoplæsninger, udstillinger, yoga, art talks, workshops, og nu altså også Tegneklubben!

Eventet foregår i caféen, som vil være åben for køb af forfriskninger.

Tegneklubben er gratis og åben for alle - det eneste du skal medbringe er dine yndlings tegnesager og skitsebog/papir.

Vi glæder os til at ser jer!
De bedste hilsener fra Puk Ewdokia og Rebecca Ross

PS. Man kan tegne lige hvad man vil, men vi stiller også en række tegneforslag til rådighed, hvis man har brug for idéer og inspiration.

_________________________________________________

ENGLISH:
Welcome to Tegneklubbens (The Drawing Club) come-and-draw event #7!

Tegneklubben is a meeting point for creative people and people interested in drawing, who wants to meet like-minded and get inspired. The location changes from event to event, but the concept is the same; come and draw!

Tegneklubben/The Drawing Club is founded by illustrator Puk Ewdokia and creative entrepreneur Rebecca Ross, with the ambition to create an inspiring and relaxed community, where everyone is welcome; from established artists to amateurs, and everything in between. There is no right or wrong, good or bad drawings; if you, like us, wants to take out some time in the calendar and get a well deserved drawing break, come by and share your enthusiasm, immerse yourself in the universe of drawing, while you enjoy and explore the different, creative oasis around the city.

This time, the event takes place at Lynfabrikken, one of the absolute hotspots for entreprenuers in the city. It contains a floor with workspaces, where many different companies are working everyday, as well as a café, where you'll always find a good and creative atmosphere. People are having small coffee meetings or they'll sit with their laptops, working. When you need a break, you can go to the roof terrace and enjoy a beautiful view over the city. Also Lynfabrikken hosts many different events, such as poetry readings, exhibitions, yoga, art talks, workshops and now – Tegneklubben!

The event will take place at the café, where you can buy different beverages.

Tegneklubben is free, and everyone is welcome - all you need to bring is your favourite drawing equipment and sketchbook/paper.
We look forward to see you!

All the best from Puk Ewdokia and Rebecca Ross

PS. You are free to draw whatever you want, but we also provide some drawing exercises, if you need some ideas.

Earlier Event: February 2
LIPS & DEBUTANTERNE
Later Event: March 23
LIPS & DEBUTANTERNE!