Back to All Events

Center for Podcasting (Aarhus) præsenterer Carsten Holm

Center for Podcasting vil hjertens gerne invitere dig til indvielsen af vores afdeling i Aarhus, fordi podcast og lyd ikke kun er for københavnere — vi har også en stemme! Derfor fejrer vi det med tre GRATIS oplæg med prominente personer fra podcastens verden.

Første oplægsholder er Carsten Holm, radiovært på P6 BEAT og medstifter af Aarhus Echo, der selv har rykket base fra København til Aarhus. Han vil snakke om, hvorfor lyd og podcasting er så vigtigt — også vest for København.

Derudover vil der være rig mulighed for at snuse til foreningen og netværke, hvis man har lyst til at tage del i og støtte op om et podcast-fællesskab i Aarhus.

Arrangementet bliver afholdt i caféen i LYNfabrikken i Vestergade, hvor der er mulighed for at købe øl, snacks og sodavand.

Arrangementet er lavet i samarbejde med FO.

Program:

kl. 17:30-17:45: Velkomst og introduktion til Center for Podcasting

Kl. 17:45-18:45: Carsten Holm oplæg og debat

kl. 18:45-19:30: Networking

kl. 19:30: Caféen lukker

****OM CENTER FOR PODCASTING*****

Center for Podcasting er en non-profit interesseorganisation, der styrker, samler og udvikler podcasting i Danmark gennem politisk arbejde, events, samarbejde og viden.

Vores vision er at skabe de bedst mulige vilkår for podcasting i samarbejde med selvstændige podcastere, medier og forskere i Danmark og Norden.

Earlier Event: October 18
Likemind at LYNfabrikken
Later Event: October 26
LIPS & KONCEPTERNE, VOLUME