Back to All Events

LIPS på LYN

  • LYNfabrikken Vestergade 49B 8000 Denmark (map)

Entré: 40 kroner

www.lips.dk


René Jean Jensen, f. 1971, digter, kritiker og oversætter, uddannet fra Forfatterskolen 1999. Han debuterede med Opvågningsbog i 2001. I 2010 udgav han både prosasamlingen Om april, i maj og digtsamlingen Jeg har planlagt at dagdrømme, som han modtog Michael Strunge-prisen for.

Han har oversat flere værker af bl.a. Thomas Bernhard, Ernst Jünger og Robert Walser og er endvidere redaktør ved Forlaget Basilisk.

Han er 20. august aktuel med digtsamlingen I nat bar jeg Caligula.

Kristian Bang Foss, f. 1977, debuterede i 2004 med romanen Fiskens vindue. I 2008 fulgte romanen Stormen i 99 og i 2012 Døden kører Audi, der blev hans internationale gennembrud. Romanen er solgt til udgivelse i pt 17 lande. Forfatteren har modtaget flere priser - bl.a. EU's litteraturpris og Det danske Akademis Beatrice-pris.

I september 2019 er Kristian Bang Foss aktuel med romanen Frank vender hjem – en sjov og kulsort fortælling om at føle sig uden for i det gode selskab.

Duncan Wiese debuterer med digtsamlingen TITYRUS. Han genoptager den klassiske genre pastoralen, inspireret af Vergil (70-19 f. Kr.), og fortolker den på ny. Her findes dagpengekontorer, gedeflokke og ADHD-diagnoser side om side.

Tityrus er en ung hyrde i det 21. århundredes København. Han lever mellem sine hyrdedrømme og storbyens virkelighed. Da kærlighedsforholdet til Lægen går i stykker, opløses virkeligheden omkring ham.

Earlier Event: June 15
Nordiske Poesidage 2019
Later Event: October 18
Likemind at LYNfabrikken